"Gelin Kardeş Olalım" Projesi’ne Edremit Belediyesi’nden Destek

"Gelin Kardeş Olalım" Projesi  tanıtım ve değerlendirme toplantısı Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.
Nazım Hikmet Edremit’te Şiirleriyle Anıldı

Edremit Belediyesi şair Nazım Hikmet Ran’a doğumunun 118. yılında anma etkinliği düzenledi
Şehit ve Gazi Çocuklarına Karne Hediyesi

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, yarıyıl tatiline girecek şehit ve gazi çocuklarının karne sevincini paylaşarak onlara yarıyıl tatili hediye etti.
Tuzcumurat Mahallesi'nde Yol Yapım Çalışmaları Başladı

Edremit Belediyesi, Tuzcumurat Mahallesi’nde doğalgaz çalışmaları nedeniyle kazılan yolların yapımına başladı.
Öğrencilerle Şehircilik Söyleşisi

Körfez Bahçeşehir Koleji Robotik Kodlama Ekibi öğrencileri, Edremit Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkan Vekili Tümdeniz Çelebi ile şehircilik üzerine söyleşi gerçekleştirdiler.
Edremit Belediyesi Ekmek Gramaj Kontrollerine Başladı

Edremit Belediyesi yeni yılda, bölgemizde ekmek satışı yapan iş yerlerinde ekmek gramajı kontrollerine başladı.
Başkan Arslan Gazetecilerle Buluştu

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan 10 Ocak Gazeteciler Günü’nde bölgede görev yapan yerel ve ulusal basında çalışan gazetecilerle bir araya geldi.
Yılın İlk Meclis Toplantısı Yapıldı

Edremit Belediyesi’nde 2020 yılının ilk meclis toplantısı Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan başkanlığında yapıldı.