Edremit Belediyesi Elini Uzatıyor

Edremit Belediyesi,  sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde, ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen vatandaşlara her gün sıcak yemek yardımı yapıyor.
Sabahattin Ali Doğum Gününde Edremit’te Anıldı

Türk edebiyatının unutulmaz yazarı Sabahattin Ali doğum gününde, bir dönem yaşadığı Edremit’te anıldı.
Edremit’in Tarihi Yaşatılıyor

Edremit’in tanınmış isimlerinden merhum  İsmet Molva ve ailesine ait eşyalar, Edremit A.
Edremit’in Tarihi Yaşatılıyor

Güre Bisiklet ve Yürüyüş Yolunda Çalışmalar Devam Ediyor

Edremit Belediyesi tarafından Güre Mahallesi’nde yapılan bisiklet ve yürüyüş yolu çevre düzenlemelerinin sonuna gelindi.
Edremit Belediyesi’nden Farkındalık Etkinliği

Edremit Belediyesi, tüm dünyanın gündeminde olan koronavirüs salgınına dikkat çekmek, vatandaşların her türlü virüslerden korunması için farkındalık yaratmak amacıyla olağan muhtarlar toplantısında kolonya ve zeytinyağlı sabun dağıttı.
Zabıta Gıda Denetimlerine Devam Ediyor

Zabıta ekiplerimiz, vatandaşın güvenli alışveriş yapabilmesi için ilçedeki gıda denetimlerine aralıksız devam ediyor.
Gürespor Adım Adım Yükseliyor

Edremit Belediyesi Gürespor, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 21. haftasında sahasında Bayraklı Belediyesi’ni 68-57 mağlup ederek play-off yolunda önemli bir galibiyet elde etti
Körfezin Sultanları Play-Off Yolunda

Edremit Belediyesi Altınolukspor, zorlu maçta Çanakkale Belediyespor’u 3-2 yenip, üst üste 5. galibiyetini kazandı ve Play-Off yolunda bir adım daha attı