Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Şehit Hamdibey Meydanı’nda düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak ulusal kurtuluş mücadelemizi başlatmasının 101. yıldönümü olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Edremit’te de kutlandı. Koronavirüsle mücadele nedeniyle Şehit Hamdibey Meydanı’nda sosyal mesafe kurallarına uygun olarak çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

Törende Gençlik ve Spor İlçe  Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunumunun akabinde saygı duruşunda bulunularak, hep bir ağızdan İstiklal Marşı okundu.

Törene; Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, Milletvekili Ensar Aytekin, Tugay Komutanı Tuğgeneral Osman Aytaç, Edremit Belediye  Başkanı Selman Hasan Arslan,   Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Fethi Bilge ve  siyasi parti ilçe başkanları katıldı.

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, tüm halkın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı. Vatandaşlara salgın nedeniyle meydanlarda kutlanmayacak olan bayramı saat 19.19’da balkonlarda bayraklarla kutlama çağrısında bulundu.