Edremit Belediyesi, Ramazan Bayramı’nda ihtiyaç sahibi çocukları unutmadı, bayramlık giysi hediyesiyle çocukların yüzünü güldürdü.

Edremit Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü,  Bu yıl COVID-19 nedeniyle evlerimizde geçireceğimiz Ramazan Bayramı’nda ihtiyaç sahibi çocukları unutmadı. Düzenli olarak yapılan sosyal yardımlara bir yenisini daha ekleyen Başkan Arslan, ihtiyaç sahibi çocukları bayram gününde mutlu etmek istedi. Hayırseverlerin ve belediyenin katkılarıyla bayramlık giysi hediyeleri özenle hazırlandı. Sosyal Yardım İşleri personellerinin yaptığı araştırmalar sonucu  tespit ettiği  ihtiyaç sahibi çocukların adreslerine gidilerek hem Başkan Arslan adına ailelerin Ramazan Bayramı kutlandı hem de  hediyeler çocuklara  ulaştırıldı.  Katkıda bulunan hayırseverlere teşekkür eden Arslan, “ Bayram sabahı çocuklarımızın mutluluğu bizim mutluluğumuz olacak. Çocuklarımıza ve ailelerimize iyi bayramlar diliyorum” dedi.