Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, tüm vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, bir mesaj yayınlayarak tüm halkın bayramını kutladı. Başkan Arslan mesajında şöyle dedi;

“Kutsal dinimizin iki büyük bayramından birisi olan Ramazan Bayramını hep birlikte kutlamanın mutluluğu yaşıyoruz.  Mübarek Ramazan ayının bitmesi ile kutlayacağımız bu güzel bayramın, hepimize sağlık başta olmak üzere mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum. Manevi değeri yüksek olan bu bayram günlerde tüm dünyayı etkisi altına alan  yeni tip koronavirüs (covid-19) salgını nedeniyle yaşadığımız sıkıntıları alınan önlemlere uyarak hızlı bir şekilde atlatmamız en büyük temennimiz olacaktır. Öte yandan bayram süresi boyunca uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlamasına karşı da belediye olarak gerekli tüm önlemlerimizi aldık. Günün 24 saati vatandaşlarımızın hizmetinde olacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle Edremitli hemşehrilerimin ve tüm  vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı'nı içtenlikle kutluyor, esenlikler diliyorum.”