Edremit Belediyesi Özel Kalem Müdürü ve Sözcüsü Tayfun Canlı, ilçede yaşayan sanatçı İlyas Salman’ı ziyaret ederek Başkan Selman Hasan Arslan’ın selamlarını iletti.

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, ilçede yaşayan sanatçılarla yakından ilgileniyor. Başkan Arslan’ın görevlendirmesi ile Özel Kalem Müdürü ve Belediye Sözcüsü Tayfun Canlı, Türk Sineması'nın usta ismi sanatçı İlyas Salman’ı Altınoluk Mahallesi’ndeki evinde Özel Kalem Müdürlüğü'ne bağlı Basın Birimi ekibiyle birlikte ziyaret etti. Başkan Arslan’ın selamlarını ileten Belediye Sözcüsü Tayfun Canlı yöresel ürünlerin yer aldığı bir paket hediye etti. Her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.  Canlı, “Kibar Feyzo, Çiçek Abbas, Banker Bilo filmleri ile büyümüş bir nesil olarak büyük usta İlyas Salman’ın ilçemizde ikamet ediyor olmasından büyük bir mutluluk duyuyoruz. Başkanımız Selman Hasan Arslan’ın selamlarını iletip sohbet ettik. Sağlıklı ve huzurlu günler diledik” dedi. Sanatçı İlyas Salman ise 1991 yılından bu yana Edremit’e gelip gittiğini belirterek “Edremit-Kazdağları ilkimi, havası ve doğası ile çok güzel bir yer. Artık bizlerde buralı olduk. Belediye Başkanımıza ve belediye görevlilerimize gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.