TVF Kadınlar 1.Ligi’nde mücadele edecek olan Edremit Belediyesi Altınolukspor Kulübü Kadın Voleybol Takımı 2020-2021 sezonu öncesi transfer çalışmalarını tamamladı. Kadrosunu tamamlayan Körfezin Sultanları sezon öncesi hazırlıklarına start verecek.

Baş Antrenör Ali Kamberoğlu ile anlaşan Edremit Belediyesi Altınolukspor Kulübü Kadın Voleybol Takımı libero Şule Yetimoğlu, Merve İzbilir, orta oyuncu Hilal Çakmak, Ceyda Demirhan, Buse Serbest; smaçör Elif Nur Başaran, Ayşe Dil, Maria LuisaOliveira, pasör Duygu Ertaş Güncü, Gizem Koçak, pasör çaprazı Gamze Türk ve Seda Menekşe ile imzaları attı.

Takımına kattığı isimlerle yeni sezonda iddialarını sürdüreceklerini belirten Kulüp Başkanı Filiz Sırma Uluç "Geçtiğimiz yıl ligin yeni ekiplerinden biri olmamıza rağmen mücadeleyi son ana kadar taşıyıp Play-Off potasını averaj ile kaçırdık. Bu yıl transfer çalışmaları için Takım Menajerimiz Ulaş Uluç ve Baş Antrenörümüz Ali Kamberoğlu‘nun belirlediği oyuncu arkadaşlarımız ile görüşüp transferlerimizi erken bir süreçte tamamladık . Son transferimiz geçen sezon Brezilya Süper Ligi ekiplerinden Botafogo takımında mücadele eden 28 yaşındaki başarılı smaçör Maria LuisaOliveira oldu.Oluşturduğumuz kadro ile geçtiğimiz sezon yaşattığımız heyecanın üstüne katarak Edremit’e sportif anlamda heyecan ve değer katmaya devam edeceğiz." dedi.