Ak Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’ı ziyaret etti.

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, Ak Parti Edremit İlçe Başkanı Ekrem Umutlu, Ak Parti Teşkilat İşleri Başkanı İhsan Ok  ve Edremit Belediye Meclis Üyesi Murat Tuna ile birlikte Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’ı ziyaret etti. Ziyaret boyunca  ilçede devam eden çalışmalar ve hayata geçirilecek projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Canbey’in ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Arslan, “Halkımızın takdiri ile göreve geldiğimiz günden itibaren siyaseti bir kenara bıraktık. İlçemize hizmeti merkeze alarak en iyisini yapmak bizim öncelikli amacımız oldu.  Edremit’i bir adım ileriye taşıyacak her fikre ve görüşe açığız. Bugün belediyemizi ziyaret ederek değerli fikirlerini paylaşan Ak Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey’e teşekkür ediyorum” dedi. Canbey de Başkan Arslan’a teşekkür ederek görevinde başarılar diledi.