Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, çalışmaları tamamlanan Şükrü Tunar Kültür Merkezi ve Sabahattin Ali Anı Evi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Bir süredir çalışmaları devam eden Şükrü Tunar Kültür Merkezi ve Sabahattin Ali Anı Evi projesi özenli bir çalışmanın ardından son haline kavuştu. Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan da tamamlanan çalışmaları yerlerinde inceledi.  Bu iki önemli projeyi Edremit’e kazandırmanın gururunu yaşadıklarını ifade eden Arslan yaptığı açıklamada: “Edremit; tarihi, doğası ve kültürel değerleriyle bir dünya markasıdır. Bu kadim toprakları hak ettiği seviyeye ulaştırma aşkımızda hiçbir bahanenin ardına sığınmadık ve sığınmayacağız. Hiçbir engel hizmet aşkımıza mani olamayacak! Bu doğrultuda, kentimizin kültürel yaşantısına çok büyük katkı sunacak Şükrü Tunar Kültür Merkezi ile Sabahattin Ali Anı Evi’nin restorasyon çalışmalarını tamamlamış olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.  Bu iki önemli projemizin hayata geçirilmesinde ciddi emekleri olan Başkan Yardımcım Tayfun Gerkuş, Kültür Müdürüm Eyüp Satıl, Fen İşleri Müdürüm Abdullah Kesici, Müzeler Sorumlum Cumhur Dokur, Kültür Koordinatörüm Uğur Yaşar ve yüklenici firmalar Özaslan Alüminyum Metal Sahibi Metin Aslan, Makser Makine Sahibi Salih Şener ve Özbey Mühendislik Hikmet Şahin’e teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.