Edremit Belediyesi İngilizce Destek Dersleri Projesi kapsamında 176 öğrenciye zoom programı üzerinden İngilizce dersi veriyor.

Edremit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından  öğrencilerin uzaktan eğitimle aldıkları derslere destek olması amacıyla zoom üzerinden online kitaplardan yararlanılarak  İngilizce dersi yapılıyor. Toplam 176 öğrencinin  katıldığı İngilizce dersine 4-5-6-7-8. Sınıf öğrencileri katılıyor. 20 kişilikonline sınıflarda MEB müfredatına uygun olarak dersler işleniyor. Aynı zamanda yapılan derslerle öğrencilerin İngilizce anlama, dinleme ve konuşma becerilerinin de geliştirilmesi amaçlanıyor. İngilizce Destek Dersleri Projesi kapsamında yapılan dersler,  gelen talepler doğrultusunda yeni sınıflar oluşturularak yapılmaya devam edilecek.Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, çocukların pandemi nedeniyle okullardan uzak kaldığı bugünlerde eğitime destek sağlama amacıyla İngilizce Destek Dersleri Projesini başlattıklarını söyledi. Başkan Arslan, projenin geliştirilerek devam edeceğini sözlerine ekledi.