Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’ın seçim projelerinden biri olan Gençlik ve Kültür Merkezi bitirilme aşamasına geldi. Atatürk Gençlik ve Kültür Merkezi adı verilen eski belediye hizmet binası kentin yeni bir çekim merkezi olarak halkın hizmetine sunulacak.

Şehir merkezinde yer alan eski Edremit Belediyesi binasının restorasyon çalışmaları tamamlandı. 1954 yılında yapılan ve uzun yıllar süt katı belediye binası alt katı ise taze meyve sebze hali olarak hizmet veren ve 10 yıldır  atıl durumda olan bina, çok yakında Edremitli gençlere kültür merkezi olarak hizmet verecek.  Yakın zaman içerisinde açılışı yapılması planlanan kültür merkezinde Edremitli gençlerin müzikten resme, spordan çeşitli kurs ve hobi alanlarına kadar birçok branşta kendilerini geliştirebilecekleri kurs ve atölyeler yer alacak. Ayrıca mini konser, fuaye ve etkinliklerin de gerçekleşeceği Atatürk Gençlik ve Kültür Merkezi’nin Edremit’in en popüler mekanlarından birisi haline getirilmesi amaçlanıyor.

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, “Seçim projelerimizden biri olan ve Edremitli vatandaşlarımıza sözünü  verdiğimiz  Atatürk  Gençlik ve Kültür Merkezi’ni 2 yılımız dolmadan tamamladık . Bu önemli merkezle Edremit şehir merkezini canlandırmayı, şehir merkezimizin  popülerliğini arttırmayı ve gençlerimize hizmet verecek çok amaçlı bir kültür merkezinin eksikliğini gidermeyi amaçlıyoruz. Son hazırlıklarımızı da yaptıktan sonra açılışını gerçekleştireceğimiz  merkezimizin Edremit’e hayırlı olmasını diliyorum” dedi.