Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan 14 Şubat Sevgi Günü’nde yerel esnafı ve sağlık çalışanlarını unutmadı. Yaptığı destekleyici çalışmayla herkese örnek oldu.

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan,  pandemi döneminde zor günler geçiren yerel esnafı desteklemek ve pandemi döneminde canla başla çalışan sağlık çalışanlarına moral ve motivasyon sağlamak için yerel esnaflardan aldıkları çiçekleri, eşi Oya Arslan’la birlikte sağlık çalışanlarına takdim etti. Yaptığı girişimle herkese örnek olan Başkan Arslan, kendi sosyal medya hesaplarından da tüm vatandaşları yaptığı örnek çalışmaya davet etti. Başkan Arslan’ın başlattığı dayanışma girişimi Edremitli vatandaşlardan yoğun ilgi ve destek  gördü. Başkan Arslan konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “ Pandemi döneminde zor günler geçiren yerel esnafımızı desteklemek adına kentimizdeki çiçekçi esnafımızdan satın aldığımız çiçekleri, büyük bir mücadele vererek görevlerini ifa eden sağlık çalışanlarımıza takdim ettik. Dayanışma, birlik ve beraberlik bu kadim topraklarında yüzyıllardır hamurunda olan bir duygudur. Bu duyguyu ve umudu hep birlikte örgütlemeye devam edeceğiz. Sevgi günümüz kutlu olsun” dedi.