Edremit Belediyesi tarafından Berat Kandili dolayısıyla vatandaşlara simit dağıtıldı.Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan,“Dirliğin, birliğin ve huzurun egemen olması dileğiyle Berat Kandili'nizi kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

Edremit Belediyesi Berat Kandili nedeniyle Edremit merkez ve mahallelerde kandil simidi dağıttı. Özel Kalem; Zabıta ve Kültür Müdürlüğü koordinasyonunda Edremit Cumhuriyet Meydanı, Akçay, Altınkum ve Güre ve Altınoluk’ta ki belediye şubeleri önünde, akşam ise ilçe genelinde ki tüm camilerde vatandaşların kandillerini kutlayan belediye ekipleri kandil simidi ikramında bulundu. Pandemi koşulları nedeniyle maske ve mesafeye dikkat edilerek dağıtım yapıldı.

Edremit Belediyesi Özel Kalem Müdürü ve Belediye Sözcüsü Tayfun Canlı, “İslam aleminin ve Edremitli hemşehrilerimizin Ramazan Ayı’nın habercisi olan Berat Kandili mübarek olsun. Başkanımız Selman Hasan Arslan’ın talimatı ile Edremitli vatandaşlarımıza kandil simidi ikramında bulunuyoruz. Edremit Belediyesi olarak Berat Kandilimizin hayırlara vesile olmasını dileriz” dedi.