Edremit Belediyesi, Başkan Selman Hasan Arslan döneminde bugüne kadar yapılmış olan yeşil alanların üçte birini yaptı.

Edremit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Edremit’te yeşil alan kapasitesini artırmaya yönelik çalışmalar yapmaya devam ediyor. Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’ın göreve başladığı günden bu yana 2 yıl geçti. 2 yıllık süreçte yeşil alan çalışmalarına son derece önem veren Arslan’ın talimatlarıyla toplam 29 adet oyun parkı Edremit halkına kazandırıldı. Son olarak 6500 metrekare alana 40 günde yapılan, içinde fitnes aletleri, basketbol sahası, voleybol sahası ve çocuk oyun grupları bulunan   Altınoluk Şehit Yüzbaşı Ferhat Çiftçi Parkı ile  güzel bir yaşam alanı hazırlandı. Yeşil alan  çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Elman: “ Göreve geldiğimiz günden beri şu ana kadar yapılmış olan yeşil alanın üçte birini tamamlamış bulunmaktayız. Bunların %90’ını tamamen kendi imkanlarımızla yaptık ve 330.000 metrekare olan yeşil alanımızı 440.000 metrekareye çıkarttık. Belediye Başkanımız Selman Hasan Arslan’ın talimatlarıyla Edremit’te yeşil yaşam alanlarımızı artıracak ve bu alanları en iyi şekilde koruyacağız” dedi.