Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, ayağındaki bir rahatsızlık nedeniyle ameliyat oldu.

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, bir süredir ayağında yaşadığı bir  rahatsızlık nedeniyle İstanbul’da ameliyat oldu. Önceden planlanan şekilde yapılan ameliyat başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Ameliyat sonrası eşi Oya Arslan ile birlikte hastanede fotoğrafını sosyal medya üzerinden paylaşan Başkan Arslan, yaptığı açıklama ile arayan, soran herkese teşekkür etti.

Başkan Arslan, “Daha önceden planlandığı şekilde İstanbul Acıbadem Hastanesi’nde Prof. Dr. Tahir Öğüt ve ekibi tarafından başarılı bir operasyon geçirdim. Sağlık durumum gayet iyi. Arayan, mesaj gönderen, sosyal medyadan yazan herkese teşekkür ederim. Sevgili eşim Oya gayet iyi bakıyor merak etmeyin” dedi.

Başkan Arslan’ın bir süre dinleneceği bildirilirken, iyileşene kadar yerine CHP’li Meclis Üyesi Hasan Ülger vekalet edecek.