Edremit Belediyesi Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Edremit’e gelişini kutladı. Atatürk Kültür Evi’nde yapılan “Atatürk Fotoğrafları Sergisi” pandemi kurallarına uygun şekilde açıldı.

Edremit Belediyesi’nin açtığı sergi Edremit Kaymakamı Turgay Ünsal, Garnizon Komutanı P. Alb. Fuat Kara, Belediye Başkan Vekili Hasan Ülger, Jandarma Komutanı Ömer Koç, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 13 Nisan 1934 yılında Edremit’i ziyaretinde konakladığı ve bugün Atatürk Kültür Evi olarak ziyaretçilere açık olan tarihi konakta “Atatürk Fotoğrafları Sergisi” ilgi gördü. Sergide Atatürk’ün Edremit’e ziyareti esnasında çekilmiş fotoğrafları ve kara kalem portre çalışması sergiye katılanlar tarafından beğeniyle karşılandı. Ardından sergiye katılan ilkokul öğrencileri ve protokol Atatürk Kültür Evi’ni gezdi.