Edremit Belediyesi’nin tam kapanma döneminde başlattığı 55 yaş üstü vatandaşlara aşı servisi tüm hızıyla devam ediyor.

Edremit Belediyesi’nin aşı servisi hizmeti vatandaşlardan takdir topluyor. Hiçbir ayrım gözetmeksizin tüm kentliler aynı hizmetten yararlanıyor.

17 günlük tam kapanma döneminde kentlilerin aşılanma konusunda  mağduriyet yaşamaması amacıyla başlatılan hizmet, Edremitli  vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Bayram günleri de dahil olmak üzere haftanın 7 günü hizmet veren aşı servisinde, Edremit’te ikamet etmek şartıyla başvuran her vatandaşın başvurusu kabul ediliyor. Hiçbir ayrım gözetmeksizin her vatandaş aşı merkezlerine makam araçlarıyla en güvenli şekilde götürülüyor. Sosyal Belediyecilik anlayışının en iyi örneklerinden birini aşı servisi hizmetiyle uygulayan Edremit Belediyesi, kapanma döneminde aşılanmada oluşabilecek aksaklıklara da çözüm oluşturarak aşı çalışmalarına katkı sunuyor. Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan: “Vatandaşlarımızın mağduriyetlerini gidermek belediye olarak bizim en önemli görevlerimizden biri. Bu dönemde makam araçlarımız aşı servisi için çalışıyor.Başlattığımız hizmetten dolayı vatandaşlarımızdan çok olumlu geri dönüşler alıyoruz. Bu hizmetin organizasyonunda canla başla çalışan personellerimize çok teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın kalbine dokunabildiğimiz için mutlu ve gururluyuz” dedi.