Edremit Belediyesi hava sıcaklığının arttığı bugünlerde sokaklarda yaşayan can dostlarımız için yaptığı çalışmaları arttırdı.

Edremit Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü,  hava sıcaklığının arttığı yaz aylarında sokaklarda yaşayan can dostlarımızın mama ihtiyacının giderilmesinin yanı sıra susuzluk sorununa da çözüm üretiyor.

Edremit genelindeki mevcut suluklara ilave olarak 150 suluğu kentin farklı noktalarına yerleştiren ekipler, sıcak havalarda can dostların en önemli ihtiyacını karşılamayı hedefliyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Sağlık İşleri Müdürlüğü’nden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Metin Tunçer, “Sağlık İşleri Müdürlüğü olarak sokaktaki canlarımız için 7 gün 24 saat eksiksiz çalışıyoruz. Düzenli yaptığımız besleme, tedavi gibi çalışmaların yanı sıra çok sıcak geçen bugünlerde su sorununu çözmek için harekete geçtik. Sokaklarda yaşayan can dostlarımızın yoğunlukla yaşadığı bölgeleri tespit ederek suluk sayımızı arttırdık” dedi. Tunçer vatandaşları da su sorununu çözmek için iş birliğine davet etti. Tunçer, “ Vatandaşlarımızı, çalışmamıza destek olmak için kapılarının önüne bir  kap su koymaya davet ediyoruz” şeklinde konuştu.