Edremit Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde ilçede ki kabristanlarda hazırlıklarını tamamladı.

Kurban Bayramı hazırlıkları kapsamında ilçe merkezinde iki şehitlik ve büyük kabristan başta olmak üzere toplam 25 mezarlıkta Edremit Belediyesi tarafından yapılan hazırlıklar tamamlandı. Belediye ekiplerince yapılan çalışmada, yabani otlar biçilerek ağaçlarda budama yapıldı. Mezar duvarlarının boyandığı kabristanlarda girişler ve yollar yıkanarak temizlendi. Vatandaşların ebediyete intikal eden yakınlarını kabristanlarda ziyaret edebilmeleri amacıyla arife günü Cumhuriyet Meydanı’ndan önünden ücretsiz otobüs seferleri düzenlenecek. Ayrıca kabristanları ziyaret edecek vatandaşlara çiçek dağıtılacak. Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, vatandaşların bayramını kutladı, belediye olarak bayrama hazır olduklarını ayrıca, bayram süresince nöbetçi ekiplerin görev başında olacağını söyledi.