Edremit Belediyesi Ayşe Sıdıka Erke Etnografya Müzesi pandemi yasaklarının sona ermesi ile yeniden sanatseverlere ev sahipliği yapmaya başladı. İnayet Çeltikçi ve Füsun Çakmak'ın "Yaşamdan Renkler" sergisi müzede ziyaretçilere açıldı.

Edremit Belediyesi Ayşe Sıdıka Erke Etnografya Müzesi’nde pandemi nedeniyle verilen 2 yıllık zorunlu aranın ardından kültür ve sanat etkinlikleri yeniden başladı. Edremit’te yaşayan ve hobi olarak başladıkları çalışmaları sanata dönüştüren İnayet Çeltikçi ve Füsun Çakmak'ın yağlı boya resimler ve taş boyama eserlerden oluşan "Yaşamdan Renkler" sergisi CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, CHP Edremit İlçe Başkanı Deniz Onur Özcan ve Edremit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ahmet Cumhur Dokur’un katılımı ile açıldı. İnayet Çeltikçi ve Füsun Çakmak, sergiden elde edilecek gelirin sokak hayvanlarına bağışlanacağını açıkladı. 50 resim ve 40 taş boyama eserin yer aldığı sergi 15 Mayıs Pazar gününe kadar açık kalacak.