Edremit Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü Veterinerlik Birimi ekipleri düzenli olarak çalışmalara devam ediyor.

Edremit Belediyesi sokak hayvanlarına sahip çıkıyor. Doğal beslenme alanlarında düzenli olarak besleme yapan Veterinerlik Birimi ekipleri aynı zamanda sokaktaki canların tedavi ve bakımını da aksatmadan periyodik olarak gerçekleştiriyor. Belirlenen bölgeler yanı sıra gönüllü vatandaşların bildirdiği her noktaya uzman ekipler tarafından ulaşılıyor. Edremit’in 47 mahallesinde sürekli görevde olan Edremit Belediyesi veterinerleri yaz aylarında da bu çalışmaları dikkatle sürdürecek.

Sokak hayvanlarının tedavisi yapılıyor

Uzman veteriner hekimler tarafından titizlikle yürütüldüğü belirtilen çalışmalar doğrultusunda, Cennetayağı Mahallesi Eminkuyu bölgesinde bulunan besleme odağında sokak hayvanlarının sağlık taramaları da yapılıyor. Kontrolleri yapılan ve rahatsızlığı olan hayvanların da tedavisi gerçekleştiriliyor. Aynı zamanda Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından arasöz yardımı ile hayvanların su içtikleri alanlar da temizlenerek suları tazeleniyor.