Edremit Belediyesi’nin SMA hastası bebeklere destek için düzenlediği “Bir Nefes Hayat Konserleri” Altınkum Mahallesi’nde başladı.

Edremit Belediyesi tarafından düzenlenen “Bir Nefes Hayat Konserleri” Grup Mösyö ile Altınkum’da başladı.

Edremit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü koordinasyonunda SMA hastası bebekler Aysima, Ömer Alp, Kaan Efe ve Fatma Zehra’ya destek için düzenlenen ücretsiz yardım konserlerinin ilkinde Grup Mösyö Altınkum sahilinde sahne aldı.

Grup Mösyö’nün muhteşem sahne performansı eşliğinde eğlence ve müzik dolu bir akşam yaşanırken konsere katılan vatandaşlar SMA’lı bebeklere yardımda bulundular.

Konser gelirlerinin SMA’lı bebeklere bağışlanacağı “Bir Nefes Hayat Konserleri”nde 20 Temmuz Çarşamba günü Güre Cumhuriyet Meydanı’nda Grup Yoklukta Gider sahne alacak.

21 Temmuz Perşembe Akçay Cumhuriyet Meydanı’nda, 28 Temmuz Perşembe Altınoluk Cumhuriyet Meydanı’nda Berk Müzik Arion Orkestrası ve Dj Mehmet Ali Çoban’nın performansı ile sona erecek.