1966 Edremitspor U-13 takımı mücadele ettiği U-13 Körfez Grubu’nu yenilgisiz şampiyon olarak tamamladı. 1966 Edremitspor’un altyapı liglerinde mücadele eden minikler, elde ettikleri başarıyla yüzleri güldürdü. Edremitspor U-13 takımı Körfez Grubu’nda tüm rakiplerini mağlup ederek yenilgisiz olarak şampiyonluğa ulaştı. Minik takımın şampiyonluk kupası; Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Kulüp Başkanı Metin Tunçer ve altyapı antrenörlerinin katıldığı törenle verildi. 1966 Edremitspor Kulübü Başkanı Metin Tunçer, Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’a verdiği destekten dolayı teşekkür ettiğini belirtti. Altyapı takımlarında 11-19 yaş arasında her kategoride mücadele ettiklerini ifade eden Tunçer, “Minik sporcuları kutluyorum ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum”dedi. Sporcuları ve teknik ekibi tebrik ettiği bildiren Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, “Edremitimiz her alanda olduğu gibi sportif alanlarda da çok daha iyi yerleri hak ediyor. Bizler de belediye ilçemizi spor dallarında daha iyi yerlere taşımak için çalışacağız. Özellikle çocuklarımız söz konusu olunca tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz” dedi.