1966 Edremitspor Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Belediye Meclis Üyesi Hasan Peker’in kulüp başkanlığına seçildiği toplantıda Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, seçim öncesi söz verdiği gibi daha hedefin 3. Lig olduğunu açıkladı.

1966 Edremitspor Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda aday olmayan mevcut başkan Metin Tunçer’in yerine Belediye Meclis Üyesi Hasan Peker kulüp başkanı seçildi.  Yeni yönetim kurulu üyeleri ise Nihat Sönmez, Refik Karaburun, Mehmet Sait Tekin, Recep Ruhi Erdoğrul, Ali Çelik, Yılmaz Tezcan, İlhan Balcı ve Mehmet Alpay oldu.

Edremitspor’da görev yapmış eski ve yeni birçok futbolcunun yanı sıra yeşil-sarılı takıma gönül vermiş pek isimin katıldığı genel kurulda Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, geçmişten günümüze Edremitspor’a emeği geçen bütün herkese teşekkür etti, hedefin şampiyonluk olduğunu söyledi.

Yeni seçilen 1966 Edremitspor yönetimini tebrik edip başarılar dileyen Belediye Başkanı Arslan; “Belediye olarak elimizden gelen her türlü desteği kulübümüze sağlayacağız. Şanlı Edro’yu eski günlerine döndürmek için hep birlikte çalışacak, takımımızı yeniden 3. Lige taşıyacağız. “dedi. Genel Kurula Başkan Arslan’la birlikte Spordan Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Herdan, Belediye Başkan Yardımcıları Tayfun Gerkuş, Metin Tunçer, Edremit ilçesinde spora hizmet etmiş eski ve yeni futbolcular ile Edremitspor’a gönül vermiş pek çok isim katıldı.