Edremit Belediyesi’nden En Güzel Engelliler Günü Hediyesi

 

Edremit Belediyesi tarafından Özel Eğitim Uygulama Merkezi’ne yapılan engelsiz park 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde hizmete girdi.

 

Edremit ilçesinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir dizi etkinlik düzenlendi.

Edremit ilçesinde faaliyet gösteren Hamiyet Feridun Sözen Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi ziyaret eden Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı ve Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, engelli çocukların kullanabildiği engelsiz parkı hizmete açtılar. Ardından çocuklara engelli öğrencilere çeşitli hediyeler verdiler.

Edremit Yılmaz Akpınar Lisesi Kuaförlük Bölümü öğrencileri de özel eğitim merkezinde eğitim gören engelli çocukların saçlarını keserek bakım yaptılar.

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, “Edremit’i engelsiz bir kent yapabilme konusunda yaptığımız çalışmalar devam ediyor. Çocuklarımızın Edremit’te ki parklarda oynadığı gibi engelli olan çocuklarımızın da en azından okullarındaki parklarda oynayabilmeleri için engelli okullarımızın hemen hemen hepsine birer engelli çocuk parkı oyun gurubu yaptık. Bugün engelliler gününde onların açılışını yapıyoruz. Aynı zamanda çocuklarımızı biraz daha mutlu edebilmek adına küçük hediyeler sunuyoruz” dedi.

Edremit Belediyesinin hediyelerini çocuklara belediyenin engelli personeli Murat Candan verdi.

HABER GALERİ