Başkan Saka Yeni Dönem İçin Adaylığını Açıkladı

“Dürüst” kişiliği, “şeffaf belediyecilik” anlayışıyla örnek gösterilen Edremit Körfezi’nin “efsane belediye başkanı” Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, yeni dönem için adaylığını açıkladı.

Güre Beldesi’nde ve Edremit ilçesinde toplam 7 kez üst üste seçilerek Türkiye’nin rekortmen başkanı olan CHP’nin seçim kaybetmeyen Başkanı Kamil Saka,vatandaşlardan gelen talep üzerine 31 Mart 2019’daki  yerel seçimlerinde yeniden aday olmaya karar verdi. Başkan Saka, Edremit CHP İlçe Başkanlığı’na giderek başvurusunu yaptı. Belediyeden CHP İlçe Başkanlığı’na yürüyerek giden Başkan Saka’ya binlerce kişi eşlik etti.

CHP Edremit İlçe Başkanı Tayfun Gerkuş’a adaylık dosyasını teslim eden Başkan Saka, parti binası önünde bir basın açıklaması yaptı. Yoğun kalabalık nedeniyle miting havasına dönüşen açıklamada Başkan Saka’nın konuşması sık sık “Edremit’e derman Kamil Saka ile devam” sloganları ile kesildi.