Başkan Yılmaz’dan Başkan Arslan’a Ziyaret

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’ı ziyaret etti. Hayırlı olsun ziyaretinde karşılıklı birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, beraberinde AK Parti Edremit İlçe Başkanı Yaşar Karabulut ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi daire başkanları ile birlikte Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu. Başkan Selman Hasan Arslan tarafından kapıda karşılanan Başkan Yılmaz, yeni dönemin Edremit’e ve Balıkesir’e hayırlı olmasını diledi. Edremit Belediye Başkanı Arslan da programında olmamasına rağmen Başkan Yılmaz’ın yaptığı ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek artık seçimlerin geride kaldığını hizmet zamanı oluğunu ifade etti. Başkan Arslan, “Halkımızın tercihi ile sizler Büyükşehir Belediyesi’nde, bizler de Edremit Belediyemizde göreve geldik. Artık siyasi kimliğimizi bir kenara bıraktık. Hizmet için “neler yapabiliriz” diye karşılıklı görüş alışverişi içerisinde olacağız. Büyükşehir belediyesi olarak sizlerin sorumluluğunda olan konularda Edremit’in ihtiyacıarına gerekli desteği göstereceğinize inanıyorum” dedi. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz da gösterdikleri misafirperverlik nedeniyle  teşekkür ederek, “İlçelerdeki yatırımlarımızla ilgili bir takvim oluşturacağız ve bu takvime göre çalışmalarımızı sizlerle iletişim halinde birlikte hayata geçireceğiz. Balıkesir’imizin her bir köşesine olduğu gibi Edremit ilçemize de hak ettiği gerekli hizmetleri yapacağız” dedi. Ziyaretin anısına Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Başkan Arslan’a tablo hediye etti. Ziyarette Edremit Belediye Başkan Yardımcıları, Büyükşehir ve ilçe belediye meclis üyeleri de hazır bulundu.