23 Nisan'a Koronavirüs Nedeniyle Sade Tören

Edremit'te Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100. Yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda koronavirüs önlemleri nedeniyle sadece çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Törende sosyal mesafenin korunmasına özen gösterildi.

23 Nisan 2020 Perşembe günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100.yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde Şehit Hamdi Bey Meydanında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Çelenk sunma töreninin ardından Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunulup ve İstiklal Marşı hep bir ağızdan söylendi. Törene; Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, 19. Piyade Tugayı ve Garnizon Komutanı Vekili Rizvan Çiper, Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Fehim Altun ve siyasi parti ilçe başkanları katıldı.