Edremit Belediyesi 24 Saat Görev Başında

Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kış koşulları ile mücadelesini günün 24 saati sürdürüyor.

Edremit Belediyesi Fen İşleri ekipleri olası don olayına karşı şehir genelinde tuzlama çalışması gerçekleştirdi. Hava sıcaklığının eksi derecelere düşmesiyle birlikte şehir genelindeki yüksek bölgelerde yaşanan don ve buzlanma Edremit Belediyesi ekiplerini harekete geçirdi. Ekipler, herhangi bir kaza gibi olumsuz olayın yaşanmaması için don, buzlanma olan alanları tespit ederek tuzlama çalışması yaptılar. Özellikle ana yol, caddeler gibi vatandaşın sık kullandığı ve ulaşım sağladığı alanlar tuzlanarak don ve buzlanma kontrol altına alındı. Önümüzdeki günlerde hava durumuna göre çalışmalar devam edecek.

HABER GALERİ