Her Zaman Can Dostlarımızın Yanındayız

Edremit Belediyesi soğuk havalarda belenme noktalarının yanı sıra Kazdağları’nda yiyecek bulmakta zorlanan sokaklarda yaşayan dostlarımızın beslenmesi için mama ve yem dağıtımını arttırarak sürdürüyor.

Edremit ilçesinde son günlerde etkili olan soğuk ve karlı havaya karşın Edremit Belediyesi sokaklarda yaşayan dostlarımızı beslemeye devam ediyor. Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesindeki Veterinerlik Birimi tarafından kent genelinde kurulan beslenme noktalarının yanı sıra Kaz Dağları’ndaki kar yağışı nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokaklarda yaşayan dostlarımıza mama ve yem dağıtımına ağırlık verdi. Belediye Başkan Yardımcısı Metin Tunçer ve veterinerlik işleri yetkilileri Kazdağları’nın Hanlar bölgesindeki can dostlarımızın beslenmeleri için mama ve su desteğinde bulundular.

 
Hava sıcaklıklarının eksi seviyelere kadar düştüğü bu günlerde sokaklarda yaşayan dostlarımıza karşı daha duyarlı olduklarını ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı Metin Tunçer, “Belediye Başkanımız Selman Hasan Arslan’ın talimatları ve belirlediğimiz programa göre  ilçemiz genelinde farklı mahallelerde beslenme noktalarında can dostlarımız için düzenli olarak mama ve yem dağıtımı yapıyoruz. Son günlerde etkili olan soğuk hava koşullarına karşın da beslenmelere ağırlık verdik. Mevcut beslenme noktalarının dışında Kazdağları’ndaki canlarımızın yiyecek bulmalarının daha zor olacağını göz önüne alarak  Hanlar bölgesinde dostlarımıza mama desteğinde bulunuyoruz.” dedi.