Camiler Belediye Ekipleri Tarafından Temizleniyor

Edremit Belediyesi tarafından Ramazan ayı öncesinde ilçe genelindeki camilerin temizliği yapılıyor.

Yeni Başkan Selman Hasan Arslan’ın göreve gelmesinden sonra hızlı ve pratik hareket ederek yeni bir ivme kazanan Edremit Belediyesi, sosyal belediyecilik alanında da faaliyetlerine devam ediyor. İlçe genelinde temizlik hizmetlerine ayrı bir önem veren Edremit Belediyesi tarafından Ramazan ayı öncesinde camilerin temizliğine başladı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından oluşturulan ekipler tarafından ilçedeki ibadethaneler başta sona temizleniyor. İbadethanelerdeki halılar yıkanıp vatandaşların temiz bir ortamda ibadetlerini yapmaları sağlanıyor. İlçe genelindeki tüm ibadethanelerin halılarının yıkanıp genel temizliğinin yapıldığını ifade eden Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü yetkilileri Ramazan ayı başlayıncaya kadar tüm camilerde  temizlik çalışmalarının tamamlanacağını bildirdiler.

HABER GALERİ