Başkan Arslan’dan İmamoğlu’na Hayırlı Olsun Ziyareti

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin ve Belediye Başkan Yardımcısı Tümdeniz Çelebi ile birlikte İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu Saraçhane’deki makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu. Karşılıklı hayırlı olsun dileklerinin ve iyi niyet mesajlarının iletildiği görüşmede Edremit Belediye Başkanı Arslan, Başkanİmamoğlu’na İstanbul’a ve tüm Türkiye’ye yeni ve büyük bir umut olduğunu belirterek samimiyeti ve destekleri için teşekkür edip, kendisini Edremit’e davet etti. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu da ziyaret nedeniyle konuklarına teşekkür ederek Hasan Arslan’ın Edremit’te çok çalışarak başarılı olacağına inandığını; Edremit’i yakından tanıdığını, tekrar ziyaret etmek istediğini de ifade etti.