Edremit Belediyesi'nden Yaşyer İlkokulu'na Ziyaret

Edremit Belediye Başkan Vekili Halime Nalan Korkmaz ve Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Metin Tunçer Yaşyer  İlkokulu öğrencilerini ziyaret etti.

Edremit’e bağlı kırsal Yaşyer Mahallesi’nde yer alan Yaşyer İlkokulu’nu ziyaret eden Başkan Vekili Halime Nalan Korkmaz ve Başkan Yardımcısı Metin Tunçer öncelikle okulun fiziki koşulları ve giderilmesi gereken bir takım eksikleriyle ilgili okul müdüründen bilgi aldı. Sınıflara ziyarette bulunan Korkmaz ve Tunçer, öğrencilerle sohbet ederek onlara hayallerini ve yaratıcılıklarını ortaya çıkaracak etkinlik kitapları hediye etti. Yıllar sonra tekrar okul sıralarına oturup öğrencilerle birlikte boyama yapan Başkan Vekili ,  minik öğrencilerin yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşılaştı. Ardından köy ve okulla ilgili çocukların belediyeden  isteklerini  Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’a iletmek üzere not aldı. Başkan Vekili Nalan Korkmaz, yaptığı ziyaretten son derece mutluluk duyduğunu ifade etti. Korkmaz sözlerine şu şekilde devam etti: “ Bugün Yaşyer İlkokul'muzu ziyaret etmekten çocuklarımızın hayallerini paylaşmaktan son derece mutluluk duydum. Seçim döneminde söz verdiğimiz gibi çocuklarımızla, yaşlılarımızla, gençlerimizle el ele olacağız. Belediyenin burada yapması gereken çalışmalarla ilgili Sayın Başkanımız Selman Hasan Arslan’a iletmek üzere notlarımızı aldık. En kısa zamanda çocuklarımızın hayallerini gerçekleştirmek adına gereken çalışmalara başlayacağız” dedi.  Yaşyer İlkokulu Müdürü Cuma Kılınç, 8 yıldır görev yaptığını ve  ilk kez okulun belediye tarafından ziyaret edildiğini belirterek Halime Nalan Korkmaz’a ve Metin Tunçer’e teşekkürlerini sundu.